Nyhetsbrev nr 7

INFORMATION TILL BOENDE PÅ PATRONGATAN 2A-8D
Styrelsen har återigen haft styrelsemöte och denna gången var även valberedningen inbjudan, som av styrelsen fått i uppdrag att rekrytera och presentera två kandidater till styrelsen (suppleanter). Är någon intresserad, vänligen kontakta Monica på 4F.

Angående åtgärder från statuskontroll av BoKlok
Det har kommit till styrelsen kännedom om att vissa åtgärder som skulle genomföras efter statuskontrollen inte har blivit utförda. Om ni upplever att era fel inte blivit åtgärdade, vänligen gör en felanmälan till styrelsen, så vidarebefordrar vi detta till BoKlok. Ni gör felanmälan via hemsidan, se här: https://www.boklokmagasinet.se/kontakta-styrelsen/ Välj “Felanmälan”.

Solceller
Ingen boende har ännu kontaktat styrelsen kring att hjälpa oss att utröna möjligheterna kring solceller. Vi vill poängtera att styrelsen har inte tid att driva denna fråga, då vi alla arbetar heltid och driver styrelsearbetet på fritiden. Om ni som medlemmar i föreningen är intresserade av dessa frågor, behöver vi er hjälp att driva frågorna. Vänligen kontakta styrelsen för mer information.

Matavfall
Kärlen för matavfall i södra miljöhuset (Patrongatan 2-4), skulle ha flyttats i början av februari men vi fick inget tillstånd av Hässleholm Miljö till detta. Vi är därför istället beställt byte av kärlen för matavfall, i hopp om att få bukt på skadedjur. Där kommer finnas Radar inne i Miljöhuset och ser man skadedjur, är det fritt fram att bespruta inne i Miljöhuset. Vänligen läs på behållaren innan användning.

Årsstämma 2023
Nu närmar vi oss avslutningen på 2022 och det innebär en efterföljande stämma som är bokad till Onsdagen den 10 maj 2023 kl. 18.00. Vi återkommer med officiell kallelse enligt stadgarna och vår vi kommer hålla till.

Viktig information till boende kring inlämning av motioner: För att vi i styrelsen ska hinna behandla inkomna motioner är det viktigt att de når styrelsen senast Onsdag den 15 mars 2023. Motioner skickas digitalt till styrelsen@boklokmagasinet.se och glöm inte att skriva “Motion” i ämnesraden.

Städdag med grillning
Styrelsen vill slutligen bjuda in till en städdag den Lördagen den 29 april kl. 10.30. Vi träffas vid parkeringsplatserna. Tanken är att vi tillsammans ska sopa undan vintern, göra fint i våra miljöhus och kring våra parkeringsplatser/postlådor. Styrelsen bjuder på bröd, tillbehör såsom ketchup, senap och rostad lök, samt dricka. Medlemmar tar själv med den korv man vill grilla. Styrelsen kommer sköta grillningen. Vi hoppas detta blir en trevlig förmiddag, där vi får kan lära känna varandra lite bättre. För att styrelsen ska veta hur mycket vi ska inhandla, måste man anmäla sig. Detta görs via hemsidan här: https://www.boklokmagasinet.se/kontakta-styrelsen/ Välj “Städdag”.

Hoppas vi ses!
//Styrelsen Brf BoKlok Magasinet

Denna sidan använder Cookies, klicka acceptera för att fortsätta.  Lär dig mer