Nyhetsbrev nr 5

INFORMATION TILL BOENDE PÅ PATRONGATAN 2A-8D

Här kommer en sista information från styrelsen innan vi lämnar år 2022 bakom oss!

Angående vattenavläsning

Många av er har varit duktiga att lämna in er vattenavläsning redan och vi ber om ursäkt om vi var otydliga, vi vill att ni lämnar in avläsningen den 31/12, alltså varken tidigare eller senare. Om ni är bortresta, vänligen skicka in avläsningen innan ni åker i väg.

Lämnas den in för tidigt, så blir det missvisande när vi ska beräkna kostnaden som föreningen har betalat. Ni kommer antingen få pengar tillbaka eller en tilläggsfaktura beroende på hur mycket vatten ni gjort av med sedan inflyttning.

Ni rapporterar detta via hemsidan – Kontakta styrelsen (Ämne: Avläsning mätarställning vatten). Länk: https://www.boklokmagasinet.se/kontakta-styrelsen/

Vattenmätaren är placerad i Teknikrummet bredvid bostadsrättens frånluftsvärmepump.

Parkering i storhelg

Vi vill uppmana alla boende att tänka sig för kring parkering när vi går in i denna storhelg. Om ni ska ha gäster vänligen uppmana dem att parkera nere vid ”pumphuset” längs Stjärneholmsvägen, där är gott om plats att stå med halva bilen i vägrenen samt att ni minimerar risken med parkeringskaos längs Patrongatan. Kom ihåg att vi har en HCP-parkering/besöksparkering längs Patrongatan och en extra inofficiell parkeringsplats längs Stjärneholmsvägen mellan hus 2 och 4. Ingen av parkeringsplatserna är för långstidsbesökare. Visa hänsyn.

Bilkörning i området

Vi vill också uppmana er att köra försiktigt i området samt inte köra bil i smågatorna, då vi har flera lekande barn i området samt att flera boende har fått sina häckplantor förstörda av hjulspår. Var rädda om varandra och vårt fina område!

Extra nyckelbeställning

Om man är i behov av extra nycklar, går det bra att beställa fler nycklar via kontaktformuläret på hemsidan. Styrelsens nyckelansvarig gör sedan beställningen och meddelar er när nyckeln kan hämtas och betalas hos föreningens servicestation Hässleholms Låssmed AB (Majorsgatan 3). Notera att det är boende som själv bekostar extranycklar.

Årsstämma 2023

Nu närmar vi oss avslutningen på 2022 och det innebär en efterföljande stämma som är bokad till onsdagen den 10 maj 2023 kl. 18.00. Vi återkommer med officiell kallelse enligt stadgarna och var vi kommer att hålla stämman.

Viktig information till boende kring inlämning av motioner: För att vi i styrelsen ska hinna behandla inkomna motioner är det viktigt att de når styrelsen senast onsdag den 15 mars 2023. Motioner skickas digitalt till styrelsenATboklokmagasinet.se och glöm inte att skriva “Motion” i ämnesraden.

Med det önskar styrelsen en God Jul och ett Gott Nytt År!

Denna sidan använder Cookies, klicka acceptera för att fortsätta.  Lär dig mer